>Bevægelseskomiker - Gitte Brohus<

Gitte Brohus er en komiker med udtryk, bevægelse og energi! En stor del af hendes stil som komiker er indlevelse, som ses specielt i hendes mangfoldige karakterarbejde.

Der er hundredvis af shows på CV'et med masser af erfaring inden for julefrokoster, efterskoleshows, firmafester, fødselsdage osv. Gitte Brohus er uden tvivl en genkendelig komiker – også for andet end hendes guitar..

Hun formåede at fange de unge mennesker lige fra starten. Hun har den perfekte blanding af selvironi, humor og intuition som der kræves for at unge mennesker i dag, bliver fanget at øjeblikket. Hun præsterede endda, op til flere gange, at improvisere ud fra lyde og tilråb som kom fra de unge mennesker, hvilken blev mødt med jubel. Du vil helt sikkert ikke blive skuffet hvis du bestiller Gitte Brohus til din fest el. lign for der er “krummer” i pigen, og der er helt sikkert mere hvor der kommer fra.”

"Vi kan varmt anbefale Gitte Brohus, da hun lavede et forrygende show ved min hustrus 50 år fødselsdag. Der var ikke én deltager ved festen som ikke syntes det var godt!"